Nieuwe website Adviesraad Sociaal Domein Noardwest Fryslân

1 december 2018

Vanaf nu heeft de Adviesraad Sociaal Domein Noardwest Frylân een nieuwe website. Voortaan vindt u hier meer nieuws over de Adviesraad en over ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein. We zullen u via deze weg ook wat vaker vragen naar uw mening en ook hier aankondigen waar we graag met u van gedachten willen wisselen over onderwerpen die voor u en voor ons van belang zijn. We hopen dat we zo de kwaliteit van onze adviezen kunnen verbeteren en u daardoor nog beter van dienst kunnen zijn.

We waren blij met onze vorige website, maar de ontwikkelingen gaan snel. Niemand gaat meer zonder mobieltje op pad, in vrijwel ieder huishouden is wel een tablet aanwezig. We hebben daar rekening mee gehouden. En laten we eerlijk zijn: u wist ons af en toe ook wat moeizaam te vinden. Dat zien we graag anders. We willen wat meer met u communiceren en u informeren over zaken die belangrijk kunnen zijn voor personen die afhankelijk zijn van bijvoorbeeld een bijstandsuitkering of een WMO-voorziening hebben en personen die te maken hebben met de uitvoering van de Jeugdwet. We hebben elkaar nodig.

We hopen dat het een dagelijks ritueel voor u wordt om in het zoekvak dagelijks even in te tikken: asdnwf. Dat is niet moeilijker dan tot zes tellen. Doen!

Terug naar overzicht