ANWB AutoMaatje in Waadhoeke op koers!

5 april 2019

Project AutoMaatje is goed bezig in Waadhoeke. Uit de voortgangsrapportage, die pas is verschenen, blijkt dat Automaatje na een aarzelend begin voorlopig een succes is. Na de start op 3 oktober 2018 beschikte ANWB AutoMaatje Waadhoeke in korte tijd over een voldoende aantal chauffeurs, die zich vrijwillig hadden gemeld. Waar de passagiers in 2018 de kat nog wat uit de boom keken, kwam vanaf januari 2019 de stroom van passagiers en ritten goed op gang.

De meeste passagiers waren verwezen door de Gebiedsteams van gemeente Waadhoeke of hadden in de krant gelezen over AutoMaatje. De belangstelling voor AutoMaatje neemt nog steeds toe. Daarom zijn nieuwe vrijwilligers hebben aangetrokken voor de telefoon.Ook zijn er weer nieuwe chauffeurs nodig. 

Eerder heeft hier u in de rubriek Uitgelicht kunnen lezen hoe Automaatje werkt. 

Lees hieronder de voortgangsrapportage.

Terug naar overzicht