Op 9 oktober 2019 weer Mantelzorgcafé in De Skûle in Franeker

30 september 2019

Het Steunpunt Mantelzorg Waadhoeke organiseert op woensdag 9 oktober 2019 weer een Mantelzorgcafé. Dit keer is het thema: Home Instead. Bent u mantelzorger, dan bent u vanaf 9.30 uur van harte welkom in De Skûle Welzijn, Godsacker 35, 8801 LM Franeker Het mantelzorgcafé duurt tot 11.30 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee.

Jannie krol is klant coördinator Home Instead  thuisservice Friesland Zuid-West. Zij zal de aanwezigen informeren over de wijze waarop Home Instead thuisservice, individuele begeleiding, praktische hulp en persoonlijke verzorging  biedt  aan kwetsbare personen zodat die langer veilig thuis kunnen blijven wonen.

Het mantelzorgcafé is bedoeld als ontmoetingsplek waar mantelzorgers in een informele sfeer ervaringen en tips kunnen uitwisselen.
 

Terug naar overzicht