Subnavigatie

Vergaderingen Adviesraad

De Adviesraad vergadert eens per maand met alle leden. Daarnaast vergaderen de themagroepen zo vaak als nodig is. U bent van harte welkom als u eens een vergadering wilt meemaken. In 2023 vergadert de Adviesraad op de volgende datums: 23 januari, 20 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 21 augustus, 18 september, 16 oktober, 20 november en 18 december.

Op deze plaats treft u altijd één week voor de vergadering de agenda aan. Ook de agenda's van de laatste maanden kunt u nog eens nalezen. Uit privacy-overwegingen vindt u de verslagen van de vergadering hier niet. De eerstvolgende vergadering is op 20 november 2023 om 16.00 uur. 

De vergadering is in Dorpshuis Op Healwei, Slappeterpsterdyk 13 in Skingen. Als u de vergadering wilt bijwonen, moet u dat de Adviesraad vooraf wel even laten weten. U doet dat met het contactformulier op de website. Als u ook nog van plan bent in te spreken, willen we ook nog graag weten bij welk punt van de agenda u dat wilt gaan doen. Uiterlijk op de woensdag die voorafgaat aan de vergadering moet de Adviesraad uw formulier hebben ontvangen. 

Hieronder vindt u een overzicht van de agenda's.

Deelnemen aan de vergadering?