Subnavigatie

Vergaderingen Adviesraad

De Adviesraad vergadert eens per maand met alle leden. Daarnaast vergaderen de themagroepen zo vaak als nodig is. U bent van harte welkom als u eens een vergadering wilt meemaken.

Laat wel even weten dat u van plan bent te komen, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Zeker in deze tijd waarin corona ons bestaan bepaalt, is dat belist noodzakelijk. U kunt dat met een mailtje doorgeven aan de secretaris of u kunt het contactformulier invullen. 

Op deze plaats treft u altijd één week voor de vergadering de agenda aan. Ook de agenda's van de laatste maanden kunt u nog eens nalezen. Uit privacy-overwegingen vindt u de verslagen van de vergadering hier niet. 

Nadat we in 2020 noodgedwongen gedurende een korte periode pas op de plaats moesten maken, vergadert de Adviesraad vanaf januari 2021 weer eens per maand. Dat is voorlopig echter wel in de vorm van een videoverbinding. Het is nog niet mogelijk om aan te schuiven, als u als belangstellende een vergadering wilt bijwonen. U kunt wel de agenda raadplegen. Die vindt u hieronder. Als u daarover iets wilt opmerken of vragen, kunt u het contactformulier gebruiken. De eerstvolgende vergadering is op 15 maart 2021 om 16.00 uur.

Een vraag of opmerking?