Subnavigatie

Vergaderingen Adviesraad

De Adviesraad vergadert eens per maand met alle leden. Daarnaast vergaderen de themagroepen zo vaak als nodig is. U bent van harte welkom als u eens een vergadering wilt meemaken. In 2024 vergadert de Adviesraad op de volgende datums: 15 januari, 19 februari, 18 maart, 15 april, 21 mei, 17 juni, 15 juli, 19 augustus, 16 september, 21 oktober, 18 november en 16 december.

Op deze plaats treft u altijd één week voor de vergadering de agenda aan. Ook de agenda's van de laatste maanden kunt u nog eens nalezen. Uit privacy-overwegingen vindt u de verslagen van de vergadering hier niet. De eerstvolgende vergadering is op 21 mei 2024 om 16.00 uur. 

De vergadering is in het gemeentehuis van Waadhoeke, Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker. Als u de vergadering wilt bijwonen, moet u dat de Adviesraad vooraf wel even laten weten. U doet dat met het contactformulier op de website. Als u ook nog van plan bent in te spreken, willen we ook nog graag weten bij welk punt van de agenda u dat wilt gaan doen. Uiterlijk op de woensdag die voorafgaat aan de vergadering moet de Adviesraad uw formulier hebben ontvangen. 

Hieronder vindt u een overzicht van de agenda's.

Deelnemen aan de vergadering?