Vergadering Adviesraad op 19 oktober 2020 gaat niet door

12 oktober 2020

De vergadering van de Adviesraad die was gepland op 19 oktober 2020 om 15.30 uur in de Poort van Franeker gaat niet door. Gelet op de huidige sterke stijging van het aantal besmettingen in Nederland leek het niet verstandig om het overleg door te laten gaan. Bij het besluit de vergadering te annuleren heeft ook meegespeeld dat Friesland en ook de regio Noardwest Fryslân zeker geen positieve uitzonderingen zijn op de Nederlandse praktijk.

We hopen dat u begrip heeft voor het genomen besluit, dat geldt voor de vergadering in oktober 2020 maar ook voor die in de komende maanden. Tot nader order. Zodra we weer daadwerkelijk 'fysiek' gaan vergaderen, bent u weer van harte welkom de vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein Noardwest Fryslân bij te wonen in De Poort van Franeker. We laten u tijdig weten op deze plaats wanneer dat zal zijn.

Vergaderingen Adviesraad
Terug naar overzicht