Nieuwe folder regelingen mensen met laag inkomen

25 februari 2021

Rondkomen met weinig geld is soms een heel gevecht. Ieder extraatje is welkom. Zowel de gemeente als het Rijk hebben mogelijkheden om uw inkomen aan te vullen. Het is belangrijk dat u die benut. Ook daarnaast zijn er mogelijkheden om u te ondersteunen. Laat niets liggen!

De Dienst Noardwest Fryslân heeft alle regelingen voor mensen met een laag inkomen op een rij gezet. Ze staan overzichtelijk bij elkaar in een hele goede folder. De Adviesraad beveelt die van harte bij u aan. 

De folder is in de regio noordwest Fryslân huis aan huis verspreid. Misschien heeft u 'm al gelezen. Anders kan dat ook hier. Klik op de rode button om de folder te bekijken op de website van de Dienst Noardwest Fryslân. 

Downloaden kan ook. Klik  hieronder op 'minimaregelingen'. U krijgt dan de folder zoals die huis aan huis is verspreid.

Regelingen laag inkomen
Terug naar overzicht