Nieuwe folder Mantelzorg De Skûle Welzijn

6 maart 2021

'Mantelzorg is géén vrijwilligerswerk: het overkomt je'. Met die woorden begint een folder die De Skûle Welzijn pas heeft gemaakt over mantelzorg. Voordat de mantelzorger het door heeft, zit hij of zij vaak tot over de oren in het werk. Overbelasting ligt op de loer. En in die positie van hulpgever, vraag je ook niet zo snel om hulp. Toch is die hulp beschikbaar. In de folder staat in het kort wie die hulp geeft en waaruit die bestaat.

Onder de noemer 'jij zorgt voor anderen, wij zorgen voor jou' biedt het Centrum Mantelzorg vele mogelijkheden. Om te ontspannen, om je hart te luchten, te praten met anderen. Om even op adem te komen om daarna weer verder te kunnen. 

Bent u mantelzorger en denkt u dat het Centrum Mantelzorg iets voor u kan betekenen, lees de folder. Het Centrum heeft ook een interessante nieuwsbrief. Zijn er daarna nog vragen, belt u dan met De Skûle op 0517-393750.

Folder mantelzorg
Terug naar overzicht