Vergadering Adviesraad vanaf april 2021 weer live te volgen

12 april 2021

Vanaf 19 april 2021 kunnen belangstellenden de vergadering van de Adviesraad weer 'live' volgen. Ook is er weer de mogelijkheid om in te spreken. Dat gebeurt nog wel volgens de spelregels van het 'nieuwe normaal'. U schuift op afstand aan bij de vergadering. Na een stop van enkele maanden, vergadert de Adviesraad vanaf januari 2021 weer maandelijks. Dat gebeurt noodgedwongen nog wel met behulp van een videoverbinding.

Hoe kunt u de vergadering bijwonen?
De Adviesraad vergadert met behulp van 'Zoom'. Om de vergadering te kunnen volgen moet u dus op uw computer gebruik kunnen maken van 'Zoom'. We gaan er ook vanuit dat u de werking van het programma kent.

Als u de vergadering wilt volgen, moet u dat de Adviesraad vooraf laten weten. U doet dat met het contactformulier op de website. Als u ook nog van plan bent in te spreken, willen we ook graag weten bij welk punt van de agenda u dat wilt gaan doen. Uiterlijk op de woensdag die voorafgaat aan de vergadering moet de Adviesraad uw formulier hebben ontvangen.

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u ruim voor aanvang van de vergadering via de mail een link waarmee u kunt deelnemen aan de vergadering.

De eerstvolgende vergadering is op 19 april 2021

Vergaderingen Adviesraad
Terug naar overzicht