Adviesraad vergadert vanaf juni 2021 weer in één ruimte

14 juni 2021

Vanwege de gevolgen van de pandemie heeft de Adviesraad een korte periode niet vergaderd en vanaf januari 2021 op afstand met een videoverbinding. Vanaf de eerstvolgende vergadering gaan we weer een beetje terug naar het 'oude normaal'. De Adviesraad vergadert op 21 juni 2021 om 16.00 uur weer met zijn allen in één ruimte.

Omdat we nog wel de afstandsregels in acht moeten nemen, zitten we in een wat grotere zaal dan de ruimte waarin we doorgaans van gedachten wisselen. De vergadering is in dorpshuis ‘Op Healwei’, Slappeterpsterdyk 13 in Skingen.

Als u de vergadering wil bijwonen is dat, als vanouds, mogelijk. Omdat de indeling van de vergaderruimte nog een periode iets meer zorg vraagt, moet U zich vooraf aanmelden met het contactformulier op de website. Wilt u ook inspreken, vermeldt U dan ook bij welk punt U dat wilt doen.

Contactformulier
Terug naar overzicht