Gezocht: vrijwilligers voor de Adviesraad!

5 september 2021

Heeft u door eigen ervaring of (vrijwilligers)werk affiniteit met inwoners met een hulpvraag in het sociaal domein? En bent u in staat om uw ervaring te vertalen naar heldere adviezen over te ontwikkelen sociaal beleid in uw gemeente? Dan is lidmaatschap van de Adviesraad Sociaal Domein Noardwest Fryslân iets voor u. De Adviesraad is namelijk op zoek naar: Leden Adviesraad Sociaal Domein Noardwest Fryslân voor gemiddeld vier tot zes dagdelen per maand.

Als lid van de Adviesraad Sociaal Domein Noardwest Fryslân adviseert u de colleges van burgemeester en wethouders en de gemeenteraden van de gemeenten Harlingen, Terschellng, Vlieland en Waadhoeke bij de vorming van beleid. Het gaat om beleid op het terrein van zorg en welzijn, jeugd of werk en inkomen.

Meer weten?
Uitgebreide informatie over de Adviesraad en de vacatures, waaronder de profielschets en de wijze waarop u kunt solliciteren, vindt u op https://www.asdnwf.nl/vacatures. Reageren kon tot 20 september 2021.

Bekijk vacature
Terug naar overzicht