Mantelzorgcafé in Berlikum op 13 oktober 2021

5 oktober 2021

Centrum Mantelzorg Waadhoeke organiseert op 13 oktober 2021 een Mantelzorgcafé in het Groene Kruisgebouw, Sportleane 7 in Berlikum. Te gast is Tineke van der Woude. Zij is coach bij stress, burn-out of beter … het voorkomen hiervan. Daarnaast heeft ze zelf ook ervaring als mantelzorger.

Er is veel met Tineke te bespreken. Immers, zorgen voor een naaste is mooi, maar vraagt ook veel van je. Als mantelzorger ben je ook partner, vriend of familie en er is dus een persoonlijke band met de persoon waarvoor je zorgt. Maar je bent vaak ook de expert en regelaar wat betreft de zorg. Mantelzorg komt bovenop je dagelijks leven.

Je doet je uiterste best om jezelf staande te houden en aan verwachtingen te voldoen. Hoe balanceer je tussen de zorg voor jezelf en een ander? Als geven en nemen alleen nog maar geven wordt? Hoe maak je dit bespreekbaar? 

Ben je mantelzorger en wil je daarover praten, dan ben je van harte welkom op woensdagochtend 13 oktober van 9.30-11.30 uur. De koffie en thee staan klaar en er zijn geen kosten aan verbonden.

Je moet je wel even aanmelden! Dat kan tot 12 oktober 2021 bij Centrum Mantelzorg Waadhoeke.
Bel: 0517-393750 of 06-43003384 of mail: a.ellerman@deskule.nl

Agenda activiteiten mantelzorg najaar 2021
Terug naar overzicht