Dag Van De Armoede: 15 oktober 2022

27 september 2022

Armoede is een groot probleem in Nederland en de rest van de wereld. En de media lopen ervan over: het probleem groeit enorm. Om te verkennen hoe het is om in armoede te leven en vooral om te bekijken en te bespreken wat we er samen aan kunnen doen is er op 15 oktober 2022 een inspiratie- en informatiebijeenkomst in de Sint Franciscuskerk in Franeker. U bent van harte welkom.

Het programma start om 10 uur maar u bent welkom vanaf 9.30 uur. U kunt het uitgebreide programma alvast bekijken op www.armekantfryslan.nl. U vindt het ook hier. Zie ook de flyer van deze bijzondere dag.

De dag wordt georganiseerd door IDO Waadhoeke, IDO Harlingen, Solidair Friesland, De Protestantse Kerk (verenigd in Classis Fryslân), de Arme Kant van Fryslân en De Skûle Welzijn.

Vanwege de lunch is het wel belangrijk dat u zich vooraf even aanmeldt. Dat kan tot 6 oktober met een mailtje naar info@armekantfryslan.nl.

Dag van de Armoede
Terug naar overzicht