Adviesraad noodgedwongen na 1 januari 2024 verder zonder Tineke Florissen

14 december 2023

Ze was graag nog even doorgegaan maar na twee termijnen zit het erop voor Tineke Florissen bij de Adviesraad Sociaal Domein NW Fryslân. De regels zijn wat dat betreft onverbiddelijk. Tineke leverde haar bijdragen als lid van de themagroep Participatie. We verliezen in haar een zeer gewaardeerde kracht.

Tineke was er al bij vanaf de oprichting van de raad acht jaar geleden en ook daarvoor was ze al  5 jaar lang lid van de toenmalige Cliëntenraad. Na een gemeentelijke herindeling kwam Stienser Tineke buiten het werkgebied van de Adviesraad te wonen maar desondanks zette ze haar werk voor de raad voort. Ze deed dat als zogeheten ervaringsdeskundige, wat voor het advieswerk een meerwaarde bleek te zijn. 

In 2020 is Tineke vanwege haar verdiensten ook genomineerd voor de Passieprijs. Deze wordt uigereikt aan vrijwilligers die zich het afgelopen jaar bijzonder hebben ingezet. Naast haar werk voor de Adviesraad was ze namelijk ook vrijwilliger bij de Stichting BuurtServicePunt. Vanuit het dorpenteam in Stiens stond ze klaar voor de inwoners en bood ze ondersteuning bij bijvoorbeeld het aanvragen van een uitkering, bijzondere bijstand, vragen over de belastingaangifte en de WMO.

We danken Tineke voor het goede werk dat ze heeft gedaan en wensen haar veel succes bij ander werk en geluk in haar verdere leven.

 

 

Terug naar overzicht