Mantelzorgcafé De Skûle Welzijn deze zomer

5 juli 2020

Het mag weer en de mensen van De Skûle hebben er zin in! Ben je mantelzorger en heb je zin om bij te praten, anderen te ontmoeten of heb je een prangende vraag? Kom deze zomer langs bij het mantelzorgcafé van De Skûle. We zitten op 12 augustus 2020 in onze opgeknapte binnentuin met voldoende ruimte om elkaar veilig te ontmoeten.

Het Steunpunt Mantelzorg Waadhoeke organiseert op die dag het mantelzorgcafé, waarbij ontmoeting centraal staat. Dit mantelzorgcafé is bedoeld als ontmoetingsplek voor mantelzorgers, waar in een informele sfeer ervaringen en tips uitgewisseld kunnen worden. Daarnaast is er een mantelzorg coördinator aanwezig die de mantelzorger van verdere informatie kan voorzien.

Locatie: De Skûle Welzijn, Godsacker 35 in Franeker. 
Het mantelzorgcafé is geopend van 14.30 uur tot 16.00 uur.

De toegang is, evenals de koffie en thee, gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Skûle Welzijn 
Centrum Mantelzorg Waadhoeke - De Skûle Welzijn, 0517- 393750, info@deskule.nl 

Terug naar overzicht