Adviesraad heeft nieuwe vergaderlocatie

8 april 2024

De Adviesraad Sociaal Domein Noardwest Fryslân vergadert voortaan in het gemeentehuis van Waadhoeke. Hiertoe heeft de raad besloten omdat het gemeentehuis goede voorzieningen heeft om te vergaderen met behulp van een videoverbinding. Omdat de Adviesraad ook de gemeenten Terschelling en Vlieland bedient en ook leden van die eilanden heeft, is het belangrijk om van een dergelijke voorziening gebruik te kunnen maken.

De laatste jaren heeft de Adviesraad vergaderd in De Poort van Franeker en in Dorpshuis Op Healwei in Skingen-Slappeterp. De eerste vergadering op de nieuwe locatie op het adres Harlingerweg 18 in Franeker is op maandag 15 april 2024 om 16.00 uur. U bent van harte welkom. Meldt u zich wel even aan.

Overigens: dat de Adviesraad nu vergadert binnen de poorten van de gemeente heeft geen gevolgen voor de positie van de raad. Deze blijft volstrekt onafhankelijk.

Vergaderingen van de Adviesraad
Terug naar overzicht